top of page

IMPROVED gepresenteerd op de Benelux Young Water Professionals conferentieDe 5de editie van de Benelux Young Water Professionals conferentie vond plaats in Gent van 5 tot 7 juli. Op de conferentie stond het uitwisselen van wetenschappelijk onderzoek centraal, verder beoogde de conferentie interactie in de watersector tussen onderzoekers en professionals onder de leeftijd van 35 jaar.


In de sessie rond modelleren lichtte Dorien Gaublomme (UGent) IMPROVED toe in het kader van haar onderzoek rond het modelleren van omgekeerde osmose. De data van de mobiele installatie kan gebruikt worden voor de ontwikkeling van modellen voor verschillende waterzuiveringstechnieken. In een flashpresentatie en tijdens de postersessie kaderde Tim De Seranno (UGent) het onderzoek naar de mechanische degradatie van stoomturbines door spanningscorrosie in een veranderende waterige omgeving binnen IMPROVED.


bottom of page