top of page

Vijfde projectmanagement meeting vond plaats bij IEC


Op 17 februari kwamen de IMPROVED-partners samen om de voortgang van het project te bespreken tijdens de vijfde projectmanagement meeting. Deze ging door in het bijzijn van de projectadviseur van Interreg Vlaanderen–Nederland. De voortgang van de bouw van de proefinstallatie, en de voorbereidingen voor de on-site testen werden in detail doorgenomen. Ook was er sterke aandacht voor de communicatieverplichtingen en het praktische verloop van het project.


Dit voortgangsoverleg werd gekoppeld aan een bezoek aan de installatie in opbouw bij IEC. De verschillende onderdelen van de installatie krijgen steeds meer vorm en worden binnenkort in de containers ingebouwd. Binnen enkele maanden kunnen we echt van start gaan!


bottom of page